HTML

Címkék

2016 (1) ajándék (1) allium (1) alstromeria (2) anjou (1) anyáknapja (1) arclemosó (1) ázsiai liliom (1) ballagás (1) befőttes üveg (1) befőzés (1) bikini (1) bourbon (1) citrom (1) citromfa (1) citrusfák (1) citrusok (1) claude monet (1) debreceni virágkarnevál (1) dekor (1) dekoráció (4) diák (1) díj (1) ebédlő (1) érdekesség (3) esküvői trendek (1) étkező (1) fa (1) fagyöngy (1) flAVATAR (5) flavatar (3) florafutár (13) FloraFutár (13) florart (1) fogadj örökbe egy virágcsokrot (1) frissesség (4) gondozása (1) grincsfa (1) hagymavirág (1) hínárok (1) hír (1) hírek (1) illat (1) illatok (1) illatosító (1) illemtan (1) inkaliliom (2) ivás (1) jázmin (1) kamilla (1) karácsony (3) karácsonyi dekoráció (2) kert (1) kertészeti tippek (3) kertészkedés (4) kerti tavak (1) kerti tó (1) kiegészítő (2) különleges (1) lakás (4) leander (1) levendula (1) liliom (1) Magyar Termék Nagydíj (1) május (1) mandarin (1) mandarinfa (1) meglepetés (1) monet (1) nadrág (1) nappali (1) narancs (1) narancsfa (1) névnap (1) növények (1) öntözés (1) outfit (1) párok (1) pinterest (6) rose (1) rozmaring (1) rózsa (2) rózsavíz (1) ruha (1) szentivánéj (1) szent korona (1) szépségkirálynő választás (1) szerelem (1) szerelmes (2) tanár (1) tavasz (1) tél (1) téli virágtrendek (1) természetesen virág (2) testpermet (1) tigris liliom (1) tippek (4) tiszafüredi halas napok (1) trend (2) trendek (1) tulipán (1) ünnepi dekoráció (1) váza (3) világító virágok (2) vintage (1) virág (16) virágcsokor (5) virágkarnevál (1) virágok (4) virágoskertje (1) virágos kocsi (1) virágos ruha (1) virágot egy mosolyért (1) virágtrend (1) virágtrendek (1) virág illemtan (1) vitorlavirág (1) víz (1) vízi növények (1) webshop (1) Címkefelhő

5 kényeztető és virágos wellness-tipp otthonra

2016.09.21. 13:59 Természetesen virág

Eleged van az időjárásból? Még alig van szeptember, de te már számolod vissza a napokat tavaszig? Pedig ez a vacak idő is sok szépet tartogat; egy illatos tea, jó könyv és a házi wellness garantálja a jó hangulatot! Olvass tovább virágos tippjeinkért.

d602c01f2bba90e56e67daf0f4a9446f.jpg

A nyaralás messze száll” – énekli a KFT zenekar, és ez az egyik legszomorúbb az októberben: a nyári pihenésre már alig emlékszünk, a téli szabadságok pedig még messze vannak, nincs, ami tartsa bennünk a lelket egy esős, szürke hétfő reggelen.

De miért ne kapcsolódhatnál ki saját otthonodban? Íme 5 tipp, hogyan varázsolj hangulatos wellness-szállót otthonodból – természetesen virágokkal!

5 virágos tipp otthoni wellnesshez:

  1. Szabadság
    Ha teheted, vegyél ki egy szabad napot, vagy szabad délutánt – ha a munkahelyeden nem is engednek el, legalább a családot passzold le egy kicsit! Ezen a napon nincs házimunka, nincsenek gyerekek, nincsenek teendők. Csak te vagy. (És a párod, ha romantikus wellnessben gondolkodsz.)

  2. Egy forró fürdő
    Az igazi wellness-élmény egyik legfontosabb eleme természetesen a finom, forró fürdő. Töltsd meg a kádat, és merülj el benne; magaddal viheted párodat, vagy egy jó könyvet, tehetsz be hangulatos zenét, lényeg, hogy hagyd a fürdőszoba ajtaján kívül a munkát és a teendőket.
    Illatosítsd virágos illóolajakkal a fürdővizet: már írtunk a virágok aromaterápiás hatásairól, ezt most tudod kihasználni igazán. Cseppents kamillát, ha ellazulni vágysz, levendulát, ami oldja a stresszt, rozmaringot, ha felfrissülnél, vagy rózsát a romantikus hangulatért. A teljes wellness élményért használj fürdősót is!
    Pro tipp igazi hedonistáknak: tehetsz a kádba friss virágfejeket is, rózsaszirmokat, vagy úszó mécseseket. Ha az utóbbit választod, figyelj oda, nehogy megégessen téged, vagy mást!447f0c43fd0c36f4bb2516dcc9ce17f1.jpg

  3. Illatos masszázs
    A pároddal wellnessezel otthon? Akkor szerezz be előre egy adag virágos masszázs olajat és kérd meg egy kényeztető masszázsra. Az illatterápia alapelvei itt is ugyanazok; a körömvirágos olaj például ellazít és vitaminokkal táplálja a bőrt, a jácint erős afrodiziákum. Jótett helyébe jót várj alapon utána te is masszírozd meg a párod, és ha közben máshoz is kedvet kaptok, élvezzétek ki, hogy csak kettesben vagytok otthon!
    Ha egyedül wellnesselsz, a masszázst akkor sem kell kihagynod: a fürdő után, még nedves bőrödbe masszírozd be az olajat, és várj egy pár percet, mielőtt megtörölköznél. Az izmaid és a bőröd is hálásak lesznek érte!17f563096654f244d673f2fe79329185.jpg

  4. Luxus a hálószobában
    A wellness-nap előtt érdemes lecserélni a kopott, megszokott ágyneműdet és elővenni azt a különleges garnitúrát, amit csak ritkán szoktál felhúzni. Egészen más érzés lesz ebbe beleheveredni a fürdő és a masszázs után!
    Biztos te is láttál már a filmekben rózsaszirmokkal teleszórt ágyat – miért ne próbálnád ki otthon?
    Vagy ha ezt túl soknak tartod, legalább permetezz egy kis rózsavizet a párnára és a lepedőre és meglátod, mennyire más érzés lesz így bebújni az ágyba:)

  5. Virágos tea, virágos könyv
    Készíts egy csésze virágos teát az ágy mellé; ilyenkor nagy népszerűségnek örvend a hibiszkusz, de jöhet a jázmin, cseresznyevirág és a rózsa is. Vagy ha igazán különleges dolgot keresel, próbálj ki egy virágzó teát, és gyönyörködj a szemed előtt kinyíló szépségben!
    Most már csak egy könyvre van szükséged, ami lehetőleg nyári, virágos környezetben játszódik, és meg is feledkezhetsz a kinti, borzalmas időjárásról!5ec022da0bf68c11edb81ef77ffe05f2.jpg

Kellemes wellnesst kívánunk!

 A képe forrása: itt. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetesenvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr647986255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása