HTML

Címkék

2016 (1) ajándék (1) allium (1) alstromeria (2) anjou (1) anyáknapja (1) arclemosó (1) ázsiai liliom (1) ballagás (1) befőttes üveg (1) befőzés (1) bikini (1) bourbon (1) citrom (1) citromfa (1) citrusfák (1) citrusok (1) claude monet (1) debreceni virágkarnevál (1) dekor (1) dekoráció (4) diák (1) díj (1) ebédlő (1) érdekesség (3) esküvői trendek (1) étkező (1) fa (1) fagyöngy (1) flAVATAR (5) flavatar (3) florafutár (13) FloraFutár (13) florart (1) fogadj örökbe egy virágcsokrot (1) frissesség (4) gondozása (1) grincsfa (1) hagymavirág (1) hínárok (1) hír (1) hírek (1) illat (1) illatok (1) illatosító (1) illemtan (1) inkaliliom (2) ivás (1) jázmin (1) kamilla (1) karácsony (3) karácsonyi dekoráció (2) kert (1) kertészeti tippek (3) kertészkedés (4) kerti tavak (1) kerti tó (1) kiegészítő (2) különleges (1) lakás (4) leander (1) levendula (1) liliom (1) Magyar Termék Nagydíj (1) május (1) mandarin (1) mandarinfa (1) meglepetés (1) monet (1) nadrág (1) nappali (1) narancs (1) narancsfa (1) névnap (1) növények (1) öntözés (1) outfit (1) párok (1) pinterest (6) rose (1) rozmaring (1) rózsa (2) rózsavíz (1) ruha (1) szentivánéj (1) szent korona (1) szépségkirálynő választás (1) szerelem (1) szerelmes (2) tanár (1) tavasz (1) tél (1) téli virágtrendek (1) természetesen virág (2) testpermet (1) tigris liliom (1) tippek (4) tiszafüredi halas napok (1) trend (2) trendek (1) tulipán (1) ünnepi dekoráció (1) váza (3) világító virágok (2) vintage (1) virág (16) virágcsokor (5) virágkarnevál (1) virágok (4) virágoskertje (1) virágos kocsi (1) virágos ruha (1) virágot egy mosolyért (1) virágtrend (1) virágtrendek (1) virág illemtan (1) vitorlavirág (1) víz (1) vízi növények (1) webshop (1) Címkefelhő

Hogyan készíts egyedi ajándékot ballagásra?

2015.05.30. 12:19 Természetesen virág

Elballag a vén diák tovább…tovább… Mit adjon a kis család tovább… tovább… A lufi már oly’ uncsi, a virág kezdi belepni... tovább-tovább-tovább…
Tippet adunk, olvass tovább!56698.jpg
Rohamtempóban közeledik a ballagás időpontja, ezzel pedig a ballagási ajándékok témája is újra aktuálissá válik. Virágot vagy lufit adjunk a ballagónak? Csokrot vagy könyvet az osztályfőnöknek? Te is azok közé tartozol, akik szeretnének valami különlegeset ajándékozni, de nincs ötletük, hogy mit?

A FloraFutár most két, egyedi DIY-virágcsomaggal kedveskedik azoknak, akik maguk szeretnék összeállítani különleges ballagási ajándékaikat, de nincs idejük vagy kézügyességük ahhoz, hogy komoly virágkötészeti műremekeket készítsenek.

Két, kifejezetten ballagásra összeállított ajánlatunk közül a csokrot általában a ballagóknak, a cserepes növényt pedig a pedagógusoknak ajánljuk, de természetesen a kettő bátran felcserélhető. Akiknek kevés az ideje, vagy csak nem túl ügyesek a kreatív dolgokban, azok a mellékelt leírás és videó alapján könnyen összeállíthatják az ajándékokat, a rutinosabbak pedig bátran felturbózhatják saját ötleteikkel.

Egyedi csokrok ballagóknak

A virágboltok felkészülten várják a ballagás előtti rohamot, számtalan színű, összetételű, illatú csokor várja a vásárlókat, a szalagokról nem is beszélve!
De itt is igaz az örökérvényű törvény: a saját készítésű ajándék – még ha kisebb, vagy kevésbé színpompás is – sokkal értékesebb, hiszen a virágok mellé a szeretetet is becsomagoljuk.

A FloraFutártól most különleges inkaliliomokat (alstroemeria) rendelhetsz, melyeket könnyen elkészíthető, DIY-csomagban szállítunk: 10 szál alstroemeriát, csomagolópapírt és ballagási szalagot is találsz a pakkban, és az alábbi videó segítségével könnyen összeállíthatod saját, egyedi csokrodat.

Nem kell mást tenned, csak

  1. Távolítsd el az eredeti csomagolást

  2. Rendezd el a virágokat saját ízlésed szerint. A csokorból kivehetsz (ha túl nagynak találod), vagy akár bele is komponálhatsz még extrákat (díszeket, más virágokat, stb.)

  3. Vágd le a szárak végét, hogy egyformák és szépek legyenek

  4. Rögzítsd a csokrot gumival

  5. Hajtsd félbe a csomagolópapírt a videón látható módon és fogd a csokrodhoz

  6. Kösd össze a csokrot a ballagási szalaggal

  7. Add át a ballagónak!


Különleges köszönőajándék tanároknak

A ballagás alkalmával illik egy szerény ajándékkal megköszönni az osztályfőnöknek is a sok éves fáradozását. A szeretett tanár valószínűleg egy sor hasonló, esetleg ugyanolyan ajándékkal gazdagodik minden újabb ballagáskor, érdemes tehát valami egyedi, részben saját készítésű aprósággal kedveskedni neki. Erre a cserepes vitorlavirágot ajánljuk, csomagolópapírral, és egy szép kötöző szalaggal kiegészítve, ami akár a következő négy évet is kihúzhatja a tanár asztalán, emlékeztetve ezzel arra, hogy megéri a diákokkal vesződni:)

A csomagban a vitorlavirágon kívül találsz még egy tartót és egy különleges kosárkát, ami nem csak szép, de praktikus is: amikor a tanár két keze már roskadozik a virágoktól, ezt még könnyedén a karjára akaszthatja;)

Így csomagold ízlésesen a köszönőajándékot:

  1. Távolítsd el az eredeti csomagolást

  2. Tedd a vitorlavirágot a műanyag tartóba

  3. Tedd a virágot a kiskosárba

  4. Köszönd meg a tanárnak, hogy gyermekeddel foglalkozott:)

Rendeld meg az Egyedi csokrot ballagóknak vagy a Különleges köszönőajándékot tanároknak a FloraFutártól egyedi megrendelésben!

Szólj hozzá!

Címkék: ballagás diák tanár virágcsokor vitorlavirág florafutár FloraFutár alstromeria inkaliliom

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetesenvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr627504654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása