HTML

Címkék

2016 (1) ajándék (1) allium (1) alstromeria (2) anjou (1) anyáknapja (1) arclemosó (1) ázsiai liliom (1) ballagás (1) befőttes üveg (1) befőzés (1) bikini (1) bourbon (1) citrom (1) citromfa (1) citrusfák (1) citrusok (1) claude monet (1) debreceni virágkarnevál (1) dekor (1) dekoráció (4) diák (1) díj (1) ebédlő (1) érdekesség (3) esküvői trendek (1) étkező (1) fa (1) fagyöngy (1) flAVATAR (5) flavatar (3) florafutár (13) FloraFutár (13) florart (1) fogadj örökbe egy virágcsokrot (1) frissesség (4) gondozása (1) grincsfa (1) hagymavirág (1) hínárok (1) hír (1) hírek (1) illat (1) illatok (1) illatosító (1) illemtan (1) inkaliliom (2) ivás (1) jázmin (1) kamilla (1) karácsony (3) karácsonyi dekoráció (2) kert (1) kertészeti tippek (3) kertészkedés (4) kerti tavak (1) kerti tó (1) kiegészítő (2) különleges (1) lakás (4) leander (1) levendula (1) liliom (1) Magyar Termék Nagydíj (1) május (1) mandarin (1) mandarinfa (1) meglepetés (1) monet (1) nadrág (1) nappali (1) narancs (1) narancsfa (1) névnap (1) növények (1) öntözés (1) outfit (1) párok (1) pinterest (6) rose (1) rozmaring (1) rózsa (2) rózsavíz (1) ruha (1) szentivánéj (1) szent korona (1) szépségkirálynő választás (1) szerelem (1) szerelmes (2) tanár (1) tavasz (1) tél (1) téli virágtrendek (1) természetesen virág (2) testpermet (1) tigris liliom (1) tippek (4) tiszafüredi halas napok (1) trend (2) trendek (1) tulipán (1) ünnepi dekoráció (1) váza (3) világító virágok (2) vintage (1) virág (16) virágcsokor (5) virágkarnevál (1) virágok (4) virágoskertje (1) virágos kocsi (1) virágos ruha (1) virágot egy mosolyért (1) virágtrend (1) virágtrendek (1) virág illemtan (1) vitorlavirág (1) víz (1) vízi növények (1) webshop (1) Címkefelhő

Esküvői trendek

2014.07.08. 10:56 Természetesen virág

     Az idei év esküvői virágcsokor és virágdekoráció trendjei nagyon változatosak, nem beszélhetünk csak egy irányvonalról. Ahány kultúra és ország, szinte annyi szokás, mi igyekszünk a hazai trendekből meríteni.

     Színekben is többféle variáció a divatos, a kék számos árnyalata, de leginkább a tengerészkék, a lila még mindig felkapott, a pasztellszínek is előtérbe kerültek az idén. A pasztellszínek közül a porcelánrózsaszín és a barack a legkedveltebb. Ahogy a képeken is látjátok egy-egy szín kiválasztása mindenre hatással van, a mennyasszony és vőlegény ruhájára, a dekorációra, a koszorúslányok ruhájára is, egyszóval mindenre.

_07.08_esküvői_1.jpg

_07.08_esküvői_2.jpg

Esküvői_3.jpg

Nemcsak a színek, hanem az esküvő stílusa is fontos, három fontos stílus irányzat van az idén: 

  • Laza

A nomád, a hippi, a cigány stílus elemeinek keveréke, egy kis művészi szemmel fűszerezve. Tipikus kiegészítők a színes, nagyfejű virágok, a tavaszi virágból készült fejkoszorúk, a test vonalát lezseren követő menyasszonyi ruhaköltemények.

Laza_1.jpg

Laza_2.jpg

  • Vintage

Ha szeretitek a gengszterfilmeket, és azt a kort, akkor a vingate stílus a tiétek. A vintage stílus töretlenül hódít, és terjed nálunk is. Ha az igazi régi romantikát szeretnéd megteremteni az esküvődön, akkor szinte jöhet minden az 1920-as évektől a hetvenes évekig tartó időszakból.

Vintage.jpg

  • Természet közeli, vidéki

Egyre több lehetőség nyílik arra Magyarországon is, hogy felújított, rendben tartott tanyákon, vidéki kúriákban, vagy akár erdő közepén található vadászházban tartsák az esküvőt. Fontos ennél a stílusnál a természet közeliség. A dekoráció fontos részei a természet nyújtotta elemek, az ágak, a levelek, a búzakalász, stb.

Természetközeli.jpg

Végül, de nem utolsósorban nézzük a mennyasszonyi csokrokat, a képek önmagukért beszélnek! ;-)

Esküvői_csokor_2.jpg Esküvői_csokor_3.jpg
Esküvői_csokor_1.jpg Esküvői_csokor_5.png Esküvői_csokor_4.jpg


Az esküvő színkompozícióinak, ruháinak, virágcsokrainak, dekorációinak, helyszínének most már semmi szab határt, maximum a pénztárcánk. Hazánk is sok, nagyon jó esküvői helyszínt rejt, amelyeket csak észre kell vennünk! ;-)

Szólj hozzá!

Címkék: vintage florafutár FloraFutár esküvői trendek

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetesenvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr636484101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása