HTML

Címkék

2016 (1) ajándék (1) allium (1) alstromeria (2) anjou (1) anyáknapja (1) arclemosó (1) ázsiai liliom (1) ballagás (1) befőttes üveg (1) befőzés (1) bikini (1) bourbon (1) citrom (1) citromfa (1) citrusfák (1) citrusok (1) claude monet (1) debreceni virágkarnevál (1) dekor (1) dekoráció (4) diák (1) díj (1) ebédlő (1) érdekesség (3) esküvői trendek (1) étkező (1) fa (1) fagyöngy (1) flAVATAR (5) flavatar (3) FloraFutár (13) florafutár (13) florart (1) fogadj örökbe egy virágcsokrot (1) frissesség (4) gondozása (1) grincsfa (1) hagymavirág (1) hínárok (1) hír (1) hírek (1) illat (1) illatok (1) illatosító (1) illemtan (1) inkaliliom (2) ivás (1) jázmin (1) kamilla (1) karácsony (3) karácsonyi dekoráció (2) kert (1) kertészeti tippek (3) kertészkedés (4) kerti tavak (1) kerti tó (1) kiegészítő (2) különleges (1) lakás (4) leander (1) levendula (1) liliom (1) Magyar Termék Nagydíj (1) május (1) mandarin (1) mandarinfa (1) meglepetés (1) monet (1) nadrág (1) nappali (1) narancs (1) narancsfa (1) névnap (1) növények (1) öntözés (1) outfit (1) párok (1) pinterest (6) rose (1) rozmaring (1) rózsa (2) rózsavíz (1) ruha (1) szentivánéj (1) szent korona (1) szépségkirálynő választás (1) szerelem (1) szerelmes (2) tanár (1) tavasz (1) tél (1) téli virágtrendek (1) természetesen virág (2) testpermet (1) tigris liliom (1) tippek (4) tiszafüredi halas napok (1) trend (2) trendek (1) tulipán (1) ünnepi dekoráció (1) váza (3) világító virágok (2) vintage (1) virág (16) virágcsokor (5) virágkarnevál (1) virágok (4) virágoskertje (1) virágos kocsi (1) virágos ruha (1) virágot egy mosolyért (1) virágtrend (1) virágtrendek (1) virág illemtan (1) vitorlavirág (1) víz (1) vízi növények (1) webshop (1) Címkefelhő

Virágot a virágnak – de milyet? Különleges ajándék anyák napjára

2015.04.30. 07:24 Természetesen virág

Már csak pár nap és itt az anyák napja, amikor azokat az embereket ünnepeljük, akik a legfontosabbak az életünkben. Mivel mással lephetnénk meg édesanyánkat a jeles nap alkalmából, mint egy gyönyörű virággal? De mégis milyennel? A lehetőségek tárháza szinte végtelen, de mi segítünk a választásban! Orgona? Inkaliliom? Világító virág? Igen! Olvass tovább!

Klasszikusok
Mint minden másban, így a virágok között is akadnak jól bevált választások, klasszikusnak mondható fajták. Ilyen lehet egy szép, többféle virágból összeválogatott csokor, amivel elég nehéz komolyan mellényúlni. Aztán ott van az igazi anyák napi sztár, az orgona, ahogyan a dalocska is mondja, ideális ajándék az anyukák számára. Szép a színe és nagyon erős, de kellemes az illata is.
Egyetlen hátránya van; az igazi orgona lopva az igazi, lehorzsolt térddel, koszos nadrágban kell átadni, kissé pironkodva, amiért a szomszéd kertjéből nyúltuk le…
Ám, mivel ezt felnőtt fejjel már nem illik megtenni, válassz inkább valami olyan különlegességet édesanyádnak, ami nem terem minden útmenti bokorban! (Mégis teljesen legálisan beszerezhető).

Alstromeria kép: pinterestInkaliliom
Az inkaliliom (Alstroemeria) egy kevéssé ismert, de gyönyörű virág. Korábban az amarilliszek családjába tartozott, de mára már külön sorolják be, így az inkaliliomok családjába tartozik. Dél-Amerikából származik és több mint 100 fajtája ismert. Egy szárán 10-20 virágot is találhatunk egyszerre, ezek pirosak, sárgák, rózsaszínek, narancssárgák is lehetnek. Vágott virágként is nagyon szép, és akár több hétig is kitarthat.

Világító virág
Ha valami igazán egyedire és különlegesre vágysz, válaszd a világító virágot! Igen, jól olvastad, már ilyen is van: világító virág.
A flAVATAR világító virágai teljesen természetes, igazi, egészséges növények, amelyeket egy titkos, szabadalmaztatott módszerrel világítóvá varázsoltak.

A növényeket egy természetes alapú, speciális anyaggal kezelik, ami rövid feltöltődési idő után (ez történhet akár a napon, de lámpafény alatt is) órákig képesek világítani. A virágok később kiszáríthatók, így örök emlékké válhatnak.

A módszer teljesen biztonságos, sem emberre, sem állatra nem veszélyes, ezért akkor is ajándékozhatsz ilyet édesanyádnak, ha gyakran vendégeskednek nála az unokák, vagy háziállata van.

Virág mellé verset

Bármilyen virágra esik is végül a választásod, az ajándék szép kiegészítője lehet, egy az alkalomhoz illő vers is. Mindegy, hogy elmondod, vagy írott formában adod át a virággal, anyukád garantáltan megkönnyezi majd! Mi Donászy Magda versét ajánljuk.

Donászy Magda: Anyák napján

Tavaszodik, kis kertemben
kinyílik a tulipán.
Ragyognak a harmatcseppek
anyák napja hajnalán.

Kinyílott a bazsarózsa,
kék nefelejcs, tulipán,
neked adom anyák napján,
édes-kedves anyukám.

Boldog anyák napját kívánunk minden anyukának, nagymamának!

 

Szólj hozzá!

Címkék: virág anyáknapja pinterest florafutár FloraFutár alstromeria inkaliliom flAVATAR flavatar

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetesenvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr787414520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása